IPTT-SD

Katrangan singkat:

Pengangkat Manual Seri IPTT-SD

● Dorong Maks: 3000 N

● Swara Swara

● Rod aluminium


Detail Produk

Gambar Dimensi

Lembar Data

Kunci Pesenan

Tag Produk

Keterangan Produk:Angkat Manual Manual IPTT-SD Series, kompak amd kuat (push 3000N), kanthi kolom ngangkat 3 bagean nganti stroke 480mm, ana ing desain sing kuat. Gampang dipasang lan cocog kanggo nyetel dhuwur ing papan kerja, workstation, meja lan pawon.
Angkat Manual Seri IPTT-SD, beda sepi karo IPTT-DD Series Electric Lifters kanggo pirang-pirang aspek.
Manual utawa Listrik - Ing masarakat sing berkembang kanthi cepet iki, sawetara wong seneng nggunakake produk listrik kanggo kenyamanan, dene liyane seneng nggunakake sing manual kanthi cara sing luwih tradisional. Nanging iki ora mengaruhi panggunaan, sing kabeh gumantung karo pilihan pribadi sampeyan.
Load Push & Tarik Kapasitas - Kanggo pengangkat listrik, push / pull yaiku 800N (padha karo barang 80kg lan meh 176 pon); kanggo lift manual, push / pull bisa nganti 2000N (padha karo barang 200kg lan meh 441 pon). Yen sampeyan duwe sarat mbukak khusus, kita bakal menehi saran sampeyan babagan IPTT-SD.
Dimensi Intallation - Sampeyan bisa mriksa ukuran rinci ing dokumen ing ngisor iki utawa langsung ngubungi kita, kita bakal ngirim gambar dimensi garis gedhe kanggo sampeyan.
Panjang Stroke - kanggo IPTT-DD, kita duwe IPTT-DD260, 310 lan 360 (dimensi garis rinci rinci, priksa ing ngisor dokumen); kanggo IPTT-SD, kita ngasilake IPTT-SD260, 285, 310 lan 360. Seri IPTT-DD duwe DL lan ZL kanggo ukuran panel sing beda-beda; nanging kanggo IPTT-DD, kita duwe DL, ZL lan SL. Coba wenehake dimensi intstallation rinci sadurunge nggawe pesenan, kita bisa menehi rekomendasi produk sing paling cocok kanggo sampeyan.
Pirang-pirang taun kita mlaku, kita duwe akeh pengalaman ing lapangan iki, nyedhiyakake pelanggan kanthi barang sing berkualitas lan bisa dipercaya. Laboratorium dilengkapi mesin inspeksi profesional, saben produk bakal ditliti kanthi ketat lan ngalami serangkaian tes miturut spesifikasi operasi kanonik lan standar sadurunge dikirim. Kanggo pesanan akeh, kita bisa diskon, lan bisa ngirim barang liwat macem-macem cara pangiriman, kayata ekspres, kargo udara utawa transportasi laut lan liya-liyane.
Yen ana pitakonan babagan instalasi utawa nggunakake, aja ragu-ragu lan hubungi kami, sales lan insinyur mesthi kasedhiya kanggo sampeyan.
Email: cassie@thehoodland.com utawa telpon: +86 15726882369
Fitur:● Werna: Putih pérak
● Ukuran instalasi sing cocog
● Pelapisan Bubuk
● Swara Swara


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 中铝手动IPTT-SD-ZL 大铝手动IPTT-SD-DL 小铝手动IPTT-SD-SL

    IPTT-SD Data Sheet-3 IPTT-SD Ordering Key-1 IPTT-SD Data Sheet-2

    手动升降机IPTT-SD ordering key

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK