IPTT-DD

Katrangan singkat:

Pengangkat Listrik Seri IPTT-DD

● Dorong Maks: 2000 N

● Swara Swara

● Kacepetan maksimal: 12 mm / s


Detail Produk

Gambar Dimensi

Lembar Data

Kunci Pesenan

Tag Produk

Katrangan ProdukAngkat Listrik Seri IPTT-DD, kompak amd kuat (push 2000N), kanthi kolom ngangkat 3 bagean nganti stroke 400mm, lagi dirancang kanthi desain sing kuat. Gampang dipasang lan cocog kanggo nyetel dhuwur ing papan kerja, workstation, meja lan pawon.
Angkat Listrik Seri IPTT-DD, kompak amd, bisa nganti 800N tarik / push, padha karo barang 80kg (meh 176 pon).
Kanthi kolom ngangkat 3 bagean nganti stroke 400mm, ana ing desain sing kuat.
Piranti kita ngasilake swara minimal lan ora bakal ngganggu kolega utawa kanca rumah sampeyan. Iki minangka kauntungan sing cukup dhasar nanging duwe alat angkat bisa uga kasedhiya yen sampeyan bakal luwih akeh papan. Apa kanggo transportasi, duwe ruangan luwih akeh kanggo maneuver alat.
Pengangkat listrik, gampang dipasang lan cocog kanggo nyetel dhuwur ing papan kerja, workstation, meja lan pawon.
● Meja omah utawa sinau-kerja / kantor - Sampeyan bisa nggunakake pengangkat kanggo nggawe meja ngadeg sing bisa disetel kanthi dhuwur yen mbutuhake papan kerja sing luwih gedhe.
● Meja makan paling dhuwur sing bisa dideleng - Owahi meja makan sing lawas dadi meja sing bisa disetel kanthi dhuwur supaya bisa diwenehi meja ngadeg utawa counter minuman kanthi mung pencet tombol. IPTT-DD minangka pilihan sing apik kanggo sing kepengin ngerti ide ngirit ruangan kanthi pendekatan minimal. Sawise rampung karo nedha bengi kulawarga, cukup angkat meja makan bermotor kanggo dadi bar sing ngadeg.
● Rising kopi kanthi cepet - Kaya meja makan otomatis, sampeyan bisa nggunakake alat angkat kanggo nggawe meja kopi sing apik lan apik kanthi ndhuwur sing mundhak. Sisih ndhuwur sing dhuwur ngidini meja kopi sing mundhak dhuwur, supaya tamu bisa milih lungguh utawa ngadeg. Duwe akeh tabel kopi otomatis ngidini pilihan ngirit ruangan kanthi cepet nalika toko dadi sibuk lan kursi ora cukup.
IPTT-DD bisa digunakake ing kahanan liyane, ing endi wae sampeyan pengin.
Yen dibandhingake karo wong liya, Hoodland luwih nggatekake kualitas, saben produk tetep ana sawetara tes miturut spesifikasi operasi kanonik lan standar sadurunge dikirim.

Fitur● Werna: Putih pérak
● Ukuran instalasi sing cocog
● Pelapisan Bubuk
● Saklar watesan Bulit-in
● Swara Swara
● Suhu Operasi: 0 ℃ ~ + 40 ℃ (32 ℉ ~ 104 ℉)
● Frekuensi Operasi: 10% maks 2mins panggunaan terus-terusan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 电动中铝集合 电动大铝集合V2

    IPTT-DD Data Sheet-3 IPTT-DD Ordering Key-1 IPTT-DD Data Sheet-2

    电动升降机IPTT-DD ordering key

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK