IP800 Linear Actuator

Katrangan singkat:

Aktuator Linear Listrik IP800 Series

● Dorong Maks: 1200 N

● Swara Swara

● Kacepetan Maks: 66mm / s


Detail Produk

Gambar Dimensi

Lembar Data

Kunci Pesenan

Tag Produk

Katrangan ProdukIP800 Series High Speed ​​Electric Linear Actuator, minangka piranti drive listrik sing ngowahi gerakan motor dadi gerakan timbal balik linear saka rod push. Bisa digunakake minangka mesin eksekusi ing macem-macem aliran proses sing sederhana utawa kompleks kanggo nyadari kendali jarak jauh, kontrol rentralisasi utawa kontrol otomatis. Seri IP800, kanthi desain ekonomis, nyedhiyakake kaluwihan saka energi lan intallasi sing ramah, bisa digunakake ing kluwarga, peralatan dapur lan liya-liyane.
IP800 Series Electric Linear Actuator, kanthi kacepetan dhuwur (bisa nganti 66mm / s), kalebu macem-macem piranti sing tenang nanging kuat kanggo nampung sawetara aplikasi sing mbutuhake gerakan sing pas ing gerakan linier. Dheweke cocog kanggo aplikasi sing papan instalasi diwatesi, kayata pambuka jendela utawa driver mobil sing bisa disetel. Beda karo motor listrik konvensional sing obah kanthi gerakan bunder, aktuator linier bisa mlaku kanthi garis lurus. Akibate, gerakan linier listrik bisa meksa lan narik kanthi kemampuan geser, miring, angkat lan nyelehake supaya dadi piranti sing fleksibel lan andal.
Rentang aktuator linier nampilake macem-macem kemampuan mbukak, dawa stroke lan kecepatan. Kapasitas push push (padha karo kapasitas tarik beban) yaiku saka 150N nganti 800N, kanthi tembung liya, aktuator linier seri IP800 bisa nyurung / narik 15kgs nganti 80kgs. Aja kakehan nalika nggunakake aktuator, yen ora bakal nyebabake umur layanan.
Dawane stroke kanggo seri IP800 yaiku saka 30mm nganti 1000mm, yen sampeyan duwe panjaluk khusus babagan dawa stroke, sampeyan bisa langsung klik INQUIRY kanggo ninggalake sawetara pesen utawa langsung ngirim email menyang sales ing cassie@thehoodland.com , kita bakal pisanan mangsuli.
Aktuator linier IP800 uga nduweni saklar watesan sing ngalangi piranti supaya ora kobong utawa mandheg motor sawise dawa stroke maksimal bisa dipikolehi, supaya piranti sing bisa tahan suwe kanthi pangopènan minimal.
IP800 Series nduweni desain kompak sing cocog kanggo macem-macem aplikasi sing mbutuhake ruang instalasi sing winates.
Babagan paket, saben aktuator linear bakal dikemas kanthi film gelembung kanthi individual, banjur dilebokake ing kothak yen ana kerusakan sajrone transportasi. Mangga dipriksa barang nalika sampeyan nampa, yen ana karusakan sawise ditulis, hubungi kita langsung.
Kanggo item produk sing rinci, priksa mriksa pesenan lan sheet data ing Lembar Data, utawa langsung hubungi kami liwat email utawa telpon.
Fitur● Werna: abu-abu
● Tegangan Input: DC 12V / DC 24V
● Desain cerdas
● Cangkang paduan aluminium, perawatan ireng
● Proteksi: tekan level IP54
● Saklar watesan Bulit-in
● Tingkat kebisingan ≤ 48dB


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • IP800CP IP800CG

    IP800 Ordering Key-1 IP800 Data Sheet-2

    电动推杆IP60 ordering key

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita