Aktuator Linear Listrik IP60

Katrangan singkat:

Aktuator Linear Listrik IP60 Series

● Dorong Maks: 130 N

● Swara Swara

● Panjang Stroke: 10 ~ 150mm


Detail Produk

Gambar Dimensi

Lembar Data

Kunci Pesenan

Tag Produk

Katrangan ProdukAktuator Linear Listrik Listrik Kecepatan IP60, ukuran cilik kanthi motor internal, bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, kayata amben perawatan rumah sakit, perabot rumah tangga, kantor lan liya-liyane.
Aktuator Linear Listrik IP60 Series, entuk jeneng liyane sing diarani aktuator jempol amarga katon mini, kanthi motor sing dipasang, voltase input regualr saka DC 6-12V. Desain swara sithik, level swara ing ngisor 65dB. Aktuator linier kita kanthi motor timbal balik linear lan strok tahan lama sing cocog kanggo otomotif, piranti medis lan industri teknik, mesin pertanian, sistem perkawinan, sistem angkat listrik industri, amben listrik medis, amben bedah, amben traksi, sofa listrik, tuas pengangkat listrik, stan listrik , sunroof listrik, kursi roda listrik, lsp. Bisa diganti nganggo produk hidrolik, pneumatik sing cocog kanggo ngirit konsumsi energi.
Kapasitas push push (sing padha karo kapasitas tarik beban), saka 20N nganti 150N, kanthi tembung liya, aktuator linier IP60 bisa meksa / narik barang 2kgs ~ 15kgs.
Dawa stroke reguler aktuator IP60, yaiku saka 30mm nganti 150mm, pesenan akeh bisa ngatur dawa sing dikarepake.
Waca ing ngisor iki:
● Sadurunge digunakake, priksa manawa voltase motor wis bener lan arus pasokan listrik wis cukup.
● Aja nyimpen utawa ngoperasikake aktuator linier ing suhu dhuwur utawa enviornment lembab, utawa papan ing gas korosif, sing bakal nyuda efisiensi motor lan nggunakake urip.
● Nalika nginstal, waca sekrup yen dawa banget lan perusahaan ora kudu ngliwati sekrup dawa menyang bagean-bagean sing ana ing motor.
● Braket lan kontrol kudu dituku kanthi sepi, yen ora bisa nemokake produk sing dibutuhake, bisa langsung hubungi kami ing: cassie@thehoodland.com kita bakal mangsuli sampeyan kanthi pethikan sanalika bisa.
● Priksa manawa aktuator linier rusak nalika sampeyan nampa, lan hubungi kita.
Hoodland nawakake macem-macem produk awet lan andal sing regane larang banget kanggo dhuwit. Saben produk wis dicoba lan dites kanthi ketat tumrap standar industri sing nuntut, supaya produk berkualitas tinggi sing dipercaya karo para insinyur ing saindenging jagad.

Fitur● Werna: abu-abu
● Tegangan Input: DC 12V / DC 6V
● Desain cerdas
● Gir Metalurgi Bubuk
● Cangkang paduan aluminium, perawatan ireng
● Proteksi: tekan level IP54
● Saklar watesan Bulit-in
● Tingkat kebisingan ≤ 48dB


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • IP60-YR IP60-WR

    IP60 Ordering Key-1 IP60 Data Sheet-2

    电动推杆IP60 ordering key

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita