IP42 LinearActuator Listrik

Katrangan singkat:

Aktuator Linear Listrik IP42 Series

● Dorong Maks: 2000 N

● Swara Swara

● Panjang Stroke: 50 ~ 500mm


Detail Produk

Gambar Dimensi

Lembar Data

Kunci Pesenan

Tag Produk

Katrangan ProdukIP42 Series High Speed ​​Electric Linear Actuator, minangka piranti nyopir lan eksekusi sing bisa ngonversi energi listrik dadi gerakan timbal balik, cocog karo macem-macem proses teknologi rumit utawa sederhana. Yen dibandhingake karo sistem pneumatik hidraulik, aktuator ora butuh sistem rumit, ora diwatesi karo iklim utawa lingkungan, kompak lan entheng, gampang dipasang lan dirawat, bisa digunakake ing metalurgi, pertambangan, tenaga, batubara, transportasi, gandum, kimia industri, bahan bangunan lan liya-liyane.
Cangkang metalurgi bubuk nggawe aktuator bisa urip luwih dawa tinimbang plastik; kanthi swara sithik, aktuator linear kita bisa digunakake ing macem-macem kahanan; kanthi saklar watesan internal ing saben sisih, motor listrik bakal mandheg kanthi otomatis nalika rod telekopi tekan ndhuwur utawa ngisor kanggo njamin keamanan pangguna; aktuator bisa mandheg ing posisi sing dikarepake, lan ora bakal mundur sanajan mbukak; gearing spur nggronjal, pelumas sintetis kualitas industri lan motor kinerja tinggi digabungake kanggo nyedhiyakake kemampuan lan nilai maksimal kanggo pangguna pungkasan. Unit gasket lan ditutup kanggo operasi ing aplikasi ruangan industri lan seluler.
Dawa stroke biasa yaiku saka 50mm-950mm, lan bisa menehi sampeyan produk sing disesuaikan miturut sarat sampeyan, OEM lan ODM kasedhiya.
Lan kanggo voltase input reguler, dawa stroke lan aktuator linier kacepetan tanpa beban, kita bisa ngirim saben 1-7 dina, wektu pangiriman rinci gumantung karo jumlah sampeyan. Kanggo order akeh utawa produk khusus, kita bakal menehi perkiraan wektu pangiriman lan ngirim barang metu tepat waktu.
Kanggo mbayar, kita nampa paypal, serikat barat, T / T lan liya-liyane.
Yen ana pitakonan babagan intallation utawa nggunakake, hubungi kanthi bebas, sales lan insinyur mesthi kasedhiya kanggo sampeyan.

Fitur● Werna: abu-abu
● Ukuran instalasi sing cocog
● Cangkang paduan aluminium, perawatan oksidasi
● Proteksi: tekan level IP54
● Saklar watesan Bulit-in
● Tingkat kebisingan ≤ 48dB


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • IP42

    IP42 Ordering Key-1 IP42 Data Sheet-2

    电动推杆IP42 ordering key

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita