Aktuator Linear Listrik IP1200

Katrangan singkat:

Aktuator Linear Listrik IP1200 Series

● Dorong Maks: 2500 N

● Swara Swara

● Kacepetan Maks: 88mm / s


Detail Produk

Gambar Dimensi

Lembar Data

Kunci Pesenan

Tag Produk

Katrangan ProdukAktuator Linear Listrik IP1200 Series, nggabungake komponen sing kuwat lan berkualitas kanggo njamin operasi bebas masalah. Gearings spur lashes, pelumas kualitas pesawat, tabung ekstensi non korosif lan motor performa tinggi kanthi proteksi termal nyedhiyakake umur lan nilai maksimal kanggo pangguna. Seri iki bisa digunakake ing lapangan medis, omah cerdas, otomatisasi pabrik lan liya-liyane.
Actuator Linear Listrik minangka bagean saka portofolio produk gerakan kita. Dheweke diarani minangka piranti sing ngowahi gerakan rotary dadi gerakan linear.
Yen sampeyan mbutuhake piranti sederhana sing ngidini gerakan sing lancar, akurat lan aman ing papan sing luwih cilik mula aktuator linier listrik becik. Ora kaya aktuator hidrolik sing mbutuhake katup, tekanan tinggi cair, lan pompa, aktuator linier listrik nggunakake motor DC, nyuda biaya operasional sakabehe nalika nyedhiyakake aktuator sing ora beracun lan luwih hemat energi. Kanthi aktuator linear, sampeyan uga bisa entuk kontrol sing luwih gedhe ing piranti kanthi swara operasi minimal. Aktuator linear seri IP1200 bakal dadi pilihan sing paling apik.
Iki bisa digunakake kanggo aplikasi industri utawa khusus umum. Dheweke bisa tampil kanthi kapasitas mbukak sing dhuwur, kacepetan operasi sing dhuwur lan sistem sing dirancang estetika. Aktuator linier digunakake ing alat mesin, mesin industri, otomatisasi kantor utawa omah uga sistem pelacakan surya.
Seri IP1200 minangka seri sing paling populer kanthi efisiensi lan ekonomi, minangka salah sawijining produk sing populer.
Voltase input seri IP1200, kita bisa nawakake karo DC 12V, DC 24V, DC 36V, kabeh gumantung karo kabutuhane.
Dawane stroke yaiku saka 30mm nganti 1000mm, yen ana syarat khusus babagan dawa, aja bebas lan hubungi kita, kita bakal langsung mangsuli nalika nampa pesen.
Kapasitas push push (padha karo kapasitas tarik beban), saka 200N nganti 2500N, dipengaruhi kanthi kecepatan tanpa beban, luwih cepet tanpa beban, luwih cilik kanggo kapasitas push push (tarikan). Kanthi tembung liyane, aktuator linier IP1200 bisa nyurung / narik 20kgs nganti 250kgs (padha karo 44 pon nganti 550 pon). Yen ana kebingungan utawa pitakonan, hubungi kita kanthi bebas.
Yen dibandhingake karo wong liya, Hoodland luwih nggatekake kualitas, saben produk tetep ana sawetara tes miturut spesifikasi operasi kanonik lan standar sadurunge dikirim.
Fitur● Werna: abu-abu
● Tegangan Input: DC 12V / DC 24V / DC 36V
● Desain cerdas
● Kinerja stabil
● Cangkang paduan aluminium, perawatan ireng
● Proteksi: tekan level IP54
● Saklar watesan Bulit-in
● Tingkat kebisingan ≤ 48dB


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • IP1200CP IP1200CG

    IP1200 Data Sheet-3 IP1200 Ordering Key-1 IP1200 Data Sheet-2

    电动推杆IP1200 ordering key

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita