Zhejiang Hoodland Technology Co., Ltd.

Kekuwatan teknis sing kuat

Teknologi produksi canggih

Solusi paling apik

Babagan Hoodland

Zhejiang Hoodland Technology Co., ltd, didegake pirang-pirang dekade, dununge ing Wenzhou City Provinsi Zhejiang, khusus ngasilake produk transmisi daya otomatis industri, kayata aktor linear listrik, kolom ngangkat listrik, lift listrik, lift manual lan liya-liyane.

Lamaran

Produk kita bisa digunakake ing macem-macem lapangan, Aerospace, Amusement Rides, Majelis, Otomotif, Otomotif, Penanganan Bagasi, Kamar Bersih, Panyimpenan Data, Simulasi Gempa Bumi, Pendidikan, Panel Flat, Industri, Imaging, Stabilisasi Gambar, Alat Mesin, Penanganan Bahan , Medis, Meteorologi, Militer, Optik, Kemasan, Gerak Wong, Photonics, Peralatan Riset, Energi Terbarukan, Semikonduktor, Tes & Inspeksi lan liya-liyane.
Kepuasan Pelanggan
Kanggo njamin kepuasan pelanggan, kita bakal terus kerja keras kanggo nyedhiyakake barang sing berkualitas lan bisa dipercaya. Laboratorium dilengkapi mesin inspeksi profesional, saben produk bakal ditliti kanthi ketat lan ngalami serangkaian tes miturut spesifikasi operasi kanonik lan standar sadurunge dikirim.

Layanan Khusus

Sajrone pirang-pirang taun suwene, kita ketemu sawetara pelanggan sing ora bisa nemokake aktuator sing cocog saka kisaran standar, mula kita mesthi menehi saran babagan solusi sing disesuaikan. Adhedhasar kekuatan teknis sing kuwat lan teknologi produksi canggih, konsepe yaiku kanggo nambah nilai kanggo produk sing ditawakake, banjur kanggo nggawe solusi iki kanggo menehi solusi lengkap. Kanthi nggunakake kabeh kemungkinan, ngelingi kabutuhan lan kabutuhan para pelanggan, tim profesi bakal menehi solusi paling luweh.

Layanan Kita

Kanthi pengalaman sing apik ing industri iki, kita ngerti manawa bisnis lan individu kudu luwih maju tinimbang panandha lan terus ningkatake lan nggawe inovasi teknologi. Ing kasus iki, kita ora mung nyedhiyakake tim dhukungan para insinyur sing duwe pengalaman, nanging uga proses lengkap supaya produk sampeyan bisa mlaku kanthi bener. Kita fokus kanggo ngembangake solusi lan menehi pelanggan produk paling apik sing cocog karo lingkungan produksi.
Kita bangga kasedhiya ing para pelanggan, aja bebas lan hubungi informasi kontak ing ngisor iki, tim dhukungan bakal mbantu kapan wae lan apa wae sing dibutuhake.

Sertifikat