Kepercayaan profesional

Produk Paling Anyar

Iki minangka produk on-line paling anyar kanthi fungsi lengkap lan jaminan kualitas

sugeng rawuh

Babagan Kita

Madeg ing taun 1989

Zhejiang Hoodland Technology Co., ltd, didegake pirang-pirang dekade, dununge ing Wenzhou City Provinsi Zhejiang, khusus ngasilake produk transmisi daya otomatis industri, kayata aktor linear listrik, kolom ngangkat listrik, lift listrik, lift manual lan liya-liyane.

sektor

Industri Pelayanan

Kanthi pengalaman sing apik ing industri iki, kita ngerti manawa bisnis lan individu kudu luwih maju tinimbang panandha lan terus ningkatake lan nggawe inovasi teknologi. Ing kasus iki, kita ora mung nyedhiyakake tim dhukungan para insinyur sing duwe pengalaman, nanging uga proses lengkap supaya produk sampeyan bisa mlaku kanthi bener.

  • IP1200 Electric Linear Actuator

    Aktuator Linear Listrik IP1200

    Deskripsi Produk Aktuator Linear Listrik Seri1212, nggabungake komp ...

  • IP800 Electric Linear Actuator

    IP800 Linear Actuator

    Deskripsi Produk Aktuator Linear Listrik Listrik Kecepatan Seri800, yaiku alat drive listrik ...

  • IP60 Electric Linear Actuator

    Aktuator Linear Listrik IP60

    Deskripsi Produk Aktuator Linear Listrik Kecepatan Tinggi6060, ukurane cilik karo ...

  • IP42 Electric LinearActuator

    IP42 LinearActuator Listrik

    Deskripsi Produk Aktuator Linear Listrik Listrik Kecepatan Seri42, minangka nyopir lan nglakokake ...

  • IPTT-SD

    IPTT-SD

    Deskripsi Produk: Angkat Manual Seri IPTT-SD, kompak amd kuat (push 3000N), kanthi 3-bagean ...

  • IPTT-DD

    IPTT-DD

    Deskripsi Produk Angkat Listrik SeriesTT-DD Series, kompak amd kuat (push 2000N), kanthi 3-par ...

Internal
Rincian

internal_details
  • swara kurang

  • bisa disesuaikan

  • umur panjang

  • ukuran kompak

  • aplikasi sudhut